Qoʻshimcha funksionallar
-
Tungi ko‘rinish
Chitir-chitir, parmuda, tomchi – yaxshi somsa kerakmi?
Mazali, xushbo‘y, issiq, mehr bilan pishirilgan somsalarning o‘zbek dasturxonida alohida o‘rni bor. Mehmondorchilikda barcha taomlardan ilgari dasturxonga keladigan somsaning yaxshisini esa yeb ko‘rmasdan bilib bo‘lmaydi.
Toshkent shahrida tatib ko‘rish mumkin bo‘lgan somsaxonalar juda ko‘p. Somsaning o‘nlab turlari mavjud bo‘lib, ular bir-biridan nafaqat masalliqlari, shakli, balki pishirishning o‘ziga xos usuli bilan ham farq qiladi. Bunday paytda o‘zbek xalqi qay darajada taom tayyorlashning mohir ustasi ekanligini tushunasiz.
"Oshqoshiq"ning YouTube sahifasidagi yangi sonida chitir-chitir somsa, parmuda somsa, tomchi somsa turlari tahlil qilindi. Ularning narxi, tayyorlanish jarayoni, o‘ziga xos jihatlari ochib berildi. "Oshqoshiq"ning yangi sonini o‘tkazib yubormang.

Tavsiya etamiz
Soch to‘kilishi, ko‘z osti qorayishi, lab yorilishi: tana tili bizni nimalardan ogohlantiradi?
Jamiyat | 17:08 / 10.07.2025
Roman Starovoyt – urushning kursidagi qurboni
Jahon | 22:00 / 08.07.2025
Qozog‘istonda kuydirgi tarqaldi, ikki qishloq karantinga olindi
Jahon | 17:57 / 08.07.2025
11 iyuldan IELTS imtihonini qog‘ozda topshirish bekor qilinadi
O‘zbekiston | 15:45 / 08.07.2025
So‘nggi yangiliklar
-
Mers Rossiya Ukrainaga yetkazilgan zarar uchun 500 milliard yevro to‘lashi kerakligini aytdi
Jahon | 16:30
-
Ayrim huquqbuzarliklar uchun ma’muriy javobgarlik bekor qilindi
O‘zbekiston | 15:52
-
„Uchastkavoy“ prezident bilan uchrashuvda kapitanga aylandi
O‘zbekiston | 15:27
-
"Yashil" tashabbuslarni qo‘llab-quvvatlash tartibi belgilandi
O‘zbekiston | 15:19
Mavzuga oid

15:21 / 01.09.2023
Osiyo oshxonasi: qalampir va sarimsoqli sharq pazandaligini tahlil qilamiz

19:37 / 11.07.2023
Oilaviy ta’tilni qayerda o‘tkazish mumkin?

18:03 / 26.06.2023
Yozgi ta’tilni maroqli o‘tkazing!

19:01 / 26.05.2023